Εταιρικό Προφίλ

Η ΜΕDITRUSΤ είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, η οποία ιδρύθηκε το 1939 από τον Δημήτριο Γαβαλά. Είναι μια από τις πρώτες εταιρείες στην Ελλάδα στο χώρο των ιατρικών και, αργότερα, των επιστημονικών μηχανημάτων.
Το 1975 η κυριότητα και η διοίκηση της επιχείρησης πέρασε επιτυχώς στον Σπύρο Λαρίγκο και στην Ειρήνη Γαβαλά-Λαρίγκου, πτυχιούχοι αμφότεροι της Ανωτάτης Βιομηχανικής και η εταιρεία μετονομάστηκε σε Ε. ΓΑΒΑΛΑ-ΛΑΡΙΓΚΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε.
Δουλεύοντας συνδυαστικά, πέτυχαν την εδραίωση της εταιρείας στην ελληνική αγορά, εμπλουτίζοντας τη λίστα των Οίκων που αντιπροσώπευαν και παρέχοντας στα νοσοκομεία και στις κλινικές ένα ευρύ φάσμα μηχανημάτων κατασκευασμένων από τα καλύτερα εργοστάσια στον κόσμο.
Το 1997 οι Ηλίας και Δημήτριος Λαρίγκος προστέθηκαν στη δυναμική της επιχείρησης, η οποία είχε αποκτήσει ήδη μια ιστορία 58 ετών, με εξαιρετική φήμη στην ελληνική αγορά - ως μια από τις λίγες αποτελεσματικές, ικανές και υπεύθυνες εταιρείες στο χώρο, με πολύ μεγάλη βάση ικανοποιημένων πελατών. Προσχωρώντας στην εταιρεία, ο Ηλίας και ο Δημήτριος Λαρίγκος, πτυχιούχοι αμφότεροι πανεπιστημίων της Μεγ. Βρετανίας, έφεραν νέες και, σε μερικές περιπτώσεις, πρωτοποριακές ιδέες, διαθέτοντας παράλληλα τη γνώση να τις πραγματοποιήσουν. Η δομή της επιχείρησης άλλαξε, με αποτέλεσμα να χωριστεί σε πολλά τμήματα, τα οποία λειτουργούν πιο αποτελεσματικά, χάριν στο εξειδικευμένο για κάθε τμήμα προσωπικό. Αυτή τη στιγμή η επιχείρηση είναι μια από τις ισχυρότερες στον τομέα, αντιπροσωπεύοντας πολλά παγκοσμίου φήμης εργοστάσια και έχοντας μια από τις μεγαλύτερες λίστες πελατών, πράγμα που την καθιστά ευρύτατα γνωστή, όχι μόνο στην ελληνική αγορά, αλλά και διεθνώς.
Η εγκατάσταση του απαραίτητου ιατρικού και επιστημονικού εξοπλισμού, σύμφωνα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, σε συνδυασμό με την κορυφαία ποιότητα στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας -ενηλίκων και νεογνών- των χειρουργικών αιθουσών, καθώς και των διαφόρων τμημάτων Ουρολογίας, Γυναικολογίας, Γενικής Χειρουργικής, σε όλα τα νοσοκομεία της Ελλάδος. Η επιλογή από τη διεθνή αγορά εξοπλισμών υψηλής ποιότητας με πρωτοποριακή τεχνολογία και η διάθεσή τους στα νοσοκομεία, πανεπιστημιακά ή ερευνητικά εργαστήρια της Ελλάδας. Η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας στην παροχή υπηρεσιών μετα την πώληση των μηχανημάτων και η σωστή και ανθρώπινη αντιμετώπισή μας στην χρέωση των υπηρεσιών μας.
  • Η συνεχής και απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας.
  • Η συνέπεια και ο σεβασμός προς τους πελάτες μας, αλλά και προς τους ασθενείς τους.
  • Η Πρωτοπορία στην αγορά
  • Η Διατήρηση των υψηλών Standards στην ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών της εταιρείας μας.
  • Η Ικανότητα και η Αποτελεσματικότητα τόσο στην προώθηση του ιατρικού και επιστημονικού εξοπλισμού όσο και των υπηρεσιών που παρέχουμε μετά την πώληση
  • Οι καινοτομίες στον χώρο των ιατρικών και επιστημονικών μηχανημάτων.
  • Η επιλογή νέων οίκων με κορυφαίας ποιότητας προϊόντα.
Είναι σαφές τόσο από τους αντικειμενικούς στόχους μας, όσο και από την ιστορία της εταιρείας μας, ότι η φιλοσοφία που μας διέπει είναι να προσφέρουμε κορυφαίας ποιότητας προϊόντα, ούτως ώστε να εξασφαλίζουμε στους τελικούς χρήστες τη μεγαλύτερη δυνατή αποδοτικότητα στην εργασία τους, κάτω από τις ασφαλέστερες συνθήκες για τους ίδιους και τους ασθενείς τους. Θέλουμε, επίσης, να εξασφαλίσουμε την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής των μηχανημάτων, ώστε να μπορούν οι ιατροί να τα χρησιμοποιούν για μεγάλες χρονικές περιόδους τόσο αποτελεσματικά όσο λειτούργησαν την πρώτη ημέρα.

CEO

κ. Ηλίας Σ. Λαρίγκος
MSE, BSE (Technology Management). South Bank University
Joined in 1998

 

Managing Director

κ. Δημήτρης Σ. Λαρίγκος
MS, B.Eng.   Queen Mary & Westfield College
Joined in 2001

 

Go to top