Λεπτομέρειες Προϊόντος

Κατηγορία

Όγκου – Πίεσης

Κατασκευαστής

Εικόνα Προιόντος


Αναπνευστήρας Fabian HFOi (Μηχάνημα 4-σε-1)

 

Από την αίθουσα τοκετού στην ΜΕΝΝ :  ο Fabian HFOi προσφέρει τους καλύτερους τρόπους αερισμού σε μία μόνο συσκευή

 

 1. Ευκολία στη χρήση
  Ο Fabian HFOi έχει σχεδιαστεί για τη βελτιστοποίηση της ροής του έργου των κλινικών γιατρών και νοσηλευτών με μία μόνο συσκευή, μειώνοντας το χρόνο που απαιτείται για την διαχείριση των παραμέτρων του αναπνευστήρα, της σύνθεσής του ή των διαφόρων συσκευών, με αποτέλεσμα περισσότερο χρόνο και επικέντρωση στην φροντίδα του νεογνού.
 2. Αναπτυξιακή Φροντίδα

Ιδιαίτερα αθόρυβος, ο Fabian HFOi, δημιουργεί ένα περιβάλλον χαμηλού θορύβου και έντασης για τον αδιατάρακτο χειρισμό, διαδικασία και φροντίδα του νεογνού με την  μέθοδο «καγκουρό» κατά τη διάρκεια της ανάπτυξής του.

 1. Ασφάλεια των ασθενών
  Ο Fabian HFOi έχει σχεδιαστεί για να κρατά τα νεογνά ασφαλή και προστατευμένα κάθε φορά που αερίζονται. Αυτό περιλαμβάνει τον μειωμένο κίνδυνο από υψηλό χορηγούμενο όγκο στην λειτουργία HFO με εγγυημένο όγκο (VG), τον μειωμένο κίνδυνο μόλυνσης με τον HFO παλμό που παράγεται από την εισπνευστική πλευρά και τον μειωμένο κίνδυνο λαθών των χρηστών με ένα φιλικό προς το χρήστη interface.
 2. Επεκτασιμότητα
  Προσανατολισμένη στο μέλλον: εκτός από τους προ-ενσωματωμένους συμβατικούς τρόπους αερισμού καθώς και τους με σκανδαλισμό τρόπους αερισμού, μονάδες λογισμικού και εξοπλισμού οι οποίες μπορεί να απαιτηθούν στο μέλλον είναι εύκολα ενσωματούμενες και μπορούν να  προσαρμοσθούν σύμφωνα με τις ανάγκες σας.
 1. Κινητικότητα (Μεταφορά)
  Σχεδιασμένο για την κινητικότητα:  χάρη στο μικρό του μέγεθος, o Fabian  HFOi επιτρέπει την μεταφορά του εντός του νοσοκομείου, από την αίθουσα τοκετού στην Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών, και την συνεχή εύκολη πρόσβαση στο νεογνό.
 2. Συμβατότητα & Διασύνδεση (Interface)
  Αυτό το ευέλικτο σύστημα είναι συμβατό με όλα τα συμβατικά κυκλώματα ασθενούς που διατίθενται σήμερα στην αγορά.  Επιπλέον, ο Fabian HFOi είναι εξοπλισμένος με πολλές διασυνδέσεις (interfaces) επικοινωνίας  (Acutronic AcuLink, η Philips VueLink και CapsuleTech) για συμβατότητα με τα συστήματα διαχείρισης δεδομένων του νοσοκομείου.

 

 1. Ευκολία στη χρήση
   

Μια καθαρή, φωτεινή TFT οθόνη αφής με έξυπνες εντολές μειώνει την περίπτωση ανθρώπινου λάθος και  θέτει  τον εστιασμό  στο νεογνό.

 1.  Γραφικά
  Δείτε κυματομορφές, αριθμητικά δεδομένα, βρόχους, κατάσταση αναπνευστήρα και περισσότερα. Ευκρινώς απεικονίζονται  και ανταποκρίνονται.
 1. Η Αρχή της « μιας αφής»
  (One-touch principle)

Όλες οι διαδικασίες λειτουργίας εκτελούνται χρησιμοποιώντας μία άμεση, με εξοικονόμηση χρόνου και εύκολη στην κατανόηση της,    αρχή  της μιάς αφής.

 1. Επεκτασιμότητα
  Ένα πραγματικά αρθρωτό σύστημα με μια ποικιλία τρόπων αερισμού για την διαμόρφωση του αναπνευστήρα που επιθυμείτε. Περισσότερα μπορούν να προστεθούν και να ενεργοποιηθούν όποτε εσείς επιθυμείτε.
 1. 4-σε-1
  Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά και ακόμη περισσότερα σε μία μόνο συσκευή:  όλοι οι νεογνικοί και παιδιατρικοί συμβατοί τρόποι αερισμού (συμπεριλαμβανομένου του εγγυημένου όγκου VG), οι τρόποι μη επεμβατικού αερισμού (NIV), η οξυγονοθεραπεία με ρινική κάνουλα υψηλής ροής
  (HFNC) και η μοναδική λειτουργία υψίσυχνου αερισμού (HFO) με το λογισμικό Lung Recruitment Maneuver και εγγυημένο όγκο.
 2. Προσανατολισμένο στο μέλλον
  Νεογνικοί και Παιδιατρικοί τρόποι αερισμού (IPPV, SIPPV, SIMV, PSV και SIMV + PSV) με ανεξάρτητη ρύθμιση της εισπνευστικής και εκπνευστικής ροής μειώνουν το έργο της αναπνοής και της ακούσιας PEEP.
 3. Αερισμός πέρα από τα όρια
  Τρόποι αερισμού nCPAP και DuoPAP, για ρινικό και μέσω μάσκας αερισμό, με αυτόματη αντιστάθμιση διαρροής,  διαθέτοντας λειτουργία CPAP δύο επιπέδων για τη βελτίωση της απομάκρυνσης του CO2.
,
Go to top